Massiva participació en els Bous al Carrer d'aquesta finalitat de setmana a Nules

Quasi la totalitat de les penyes han muntat cadafal al recinte taurí

Massiva participació en els Bous al Carrer d'aquesta finalitat de setmana a Nules
17/10/2021 -

Massiva participació en els bous al carrer celebrats aquest cap de setmana a la localitat de Nules. De manera que, des de divendres fins diumenge a la vesprada s’han desenvolupat diferents actes taurins que han congregat a centenars de persones, principalment de penyes, donat que el 95 per cent han muntat cadafal al recinte taurí.

El regidor de Festes, Gabriel Torres, valora positivament aquesta iniciativa que ha tingut molt bona resposta tant pels aficionats com per les penyes, “Nules no podia esperar a tindre bous al carrer fins a les pròximes festes i gràcies al treball de la comissió del bou, del personal de la brigada municipal i d’altres departaments municipals hem pogut gaudir de diferents actes taurins”.

En aquest sentit, cal recordar que hui diumenge, 17 d’octubre, com a novetat s’ha exhibit al matí un bou de la ramaderia d’Adelaida Rodríguez de la Finca el Trapío, “ha sigut la primera vegada que s’ha programat un bou al matí i ha sigut tot un encert, per tant valorarem en els pròxims festejos fer també algun acte taurí en horari de matí”, comenta Torres. A la vesprada també hi haurà bou per la vila de la ramaderia Montalvo de la Finca el Batan. Els dos bous d’aquest diumenge han estat patrocinats per l’Ajuntament de Nules.

A més, dissabte, 16 d’octubre, a la plaça Major va tindre lloc una entrada de bous per als més menuts. A la vesprada, es va exhibir un bou de la ramaderia Juan Luis Fraile Martín patrocinat per la Penya el 7, i a la nit un bou embolat de la ramaderia D. Juan Manuel Criado que ha patrocinat el consistori.

Així mateix, divendres, 15 d’octubre, va tindre lloc l’exhibició d’un bou per la vila patrocinat per l’Ajuntament de la ramaderia Hermanos Domínguez Camacho, de la Finca el Trapío i a la nit, es va embolar un bou de la ramaderia Montes d’Oca també de la Finca el Trapío patrocinat per l’Ajuntament de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari