L'alumnat del programa 'Et formem' de Nules millora el mobiliari urbà

L'alumnat del programa 'Et formem' de Nules millora el mobiliari urbà
25/05/2020 -

L’alumnat del programa Et Formem de Nules es troba portant a terme diferents actuacions de millora del mobiliari urbà de la localitat, en concret s’ha restaurat i fet manteniment dels bancs i de les papereres ubicats al carrer Major i la plaça Major. A més, en els pròxims dies també es farà actuacions al mobiliari urbà instal·lat als parcs Cromàtic i de la Granja.

“Aquestes actuacions s’emmarquen en la part pràctica que realitza l’alumnat d’aquest programa. Encara que, les activitats principals que desenvolupen estan relacionades en treballs auxiliars en jardins, vivers i centres de jardineria també forma part del seu aprenentatge l’adequació i millora de diferents espais públics o immobles municipals, donat que el projecte Et Formem està enfocat a la formació en alternança amb els treballs o pràctica professional”, explica la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

Del programa Et Formem Nules es beneficien un total de deu persones del municipi i té com a objectiu incentivar la contractació d’aquells col·lectius que tenen major dificultat a l’accés o permanència en l’ocupació, per a Rosa Ventura “aquests tipus de programes són una bona oportunitat perquè aquest alumnat es forme per accedir al món laboral amb una qualificació específica”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari