Milers de persones es concentren a les Platges de Nules per a reivindicar actuacions urgents

Milers de persones es concentren a les Platges de Nules per a reivindicar actuacions urgents
21/11/2021 -

Desprotegits, ignorats, humiliats i agredits així s’ha manifestat el veïnat de Nules a la concentració que ha tingut lloc hui per a exigir la defensa i regeneració del seu litoral.

Així doncs, una vegada més, el poble de Nules unit s’ha concentrat a les seues platges, aquesta ocasió baix el lema “El poble de Nules, més fort que un mur. Tots units per la nostra mar”.

Milers de persones han volgut estar presents per a fer-se escoltar mitjançant la lectura d’un manifest que han llegit representants de les tres associacions veïnals de les Platges de Nules: l’Associació de Veïns Mare de Déu del Carme Mar de Nules; del Moviment-Associació Cultural per la Defensa del Patrimoni Natural Platges de Nules; i de l’Associació de Veïns de la Platja de Nules.

Aquest acte ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Nules i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Nules, David García, i de regidors i regidores dels diferents grups municipals com ara CeN, PP, PSOE i Més Nules.

Per altra banda, a la concentració han assistit també representants polítics d’altres poblacions com ara l’alcaldessa de Cabanes, Virginia Martí, l’alcaldessa de la Vilavella, Carmen Navarro, l’alcaldessa d’Orpesa, Araceli de Moya, l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, o la regidora de l’Ajuntament de Moncofa, M. Teresa Alemany.

A més, el veïnat de Nules ha comptat amb el suport de representants polítics del Senat, de les Corts Generals i Autonòmica, i de la Diputació Provincial amb l’assistència de polítics de diferents grups com ara PSOE, PP, Unidas Podemos o Ciudadanos.

Així mateix, han volgut estar també presents altres col·lectius de la província afectats com ara els veïns de Torre la Sal de Cabanes, entre altres.

L’acte ha comptat amb un taller de música didàctic anomenat “El rap de la mar” amb Alfons El Blue, i amb “Música a vora mar” protagonitzada per Ferran Llop.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari