Multitudinària assistència de visitants a la XIV Fira Medieval de Mascarell

El nou format ha tingut molt bona acceptació tant en els visitants com en els mercaders

Multitudinària assistència de visitants a la XIV Fira Medieval de Mascarell
07/11/2021 -

Milers de persones han visitat, aquest cap de setmana, la XIV Fira Medieval de Mascarell que enguany ha tingut un format diferent per la Covid, de manera que la fira s’ha instal·lat fora del recinte emmurallat.

Des de l’Ajuntament de Nules es valora amb satisfacció el desenvolupament d’aquesta nova edició, de fet el regidor de Mascarell, Guillermo Latorre, comenta al respecte que “enguany ha sigut una fira diferent que davant l’èxit obtingut ens porta a valorar treballar en una nova edició mixta, és a dir, parades dins de Mascarell als carrers més amplis i aprofitar els exteriors amb zones més obertes. Amb tot, hem vist que a la gent li ha agradat el nou format per què dins de Mascarell és complicat caminar i avançar. Així doncs, al mes de gener començarem ja a treballar en la XV Fira Medieval de Mascarell”.

De la present edició cal destacar noves incorporacions a la seua programació com ara l’exposició itinerant “Jaume I más allá de la leyenda” que s’ha pogut visitar a la plaça Major de Mascarell i que compta amb més de 20.000 quilos d’escenografia relacionats amb la vida del rei En Jaume I i les llegendes que hi ha al voltant d’aquest personatge.

Per altra banda, hi havia una exposició complementària a aquesta mostra al Local Multifuncional de Mascarell on s’ha pogut visitar diferent indumentària de l’època avalada per historiadors i cronistes.

La programació ha comptat, a més, amb música en directe, joglars, bufons, exposicions de falconeria amb més de 14 aus, macrocampament de soldats, antics oficis, racó infantil, marionetes, atraccions i espectacles per als més menuts, tavernes, artesans, entre altres espectacles i activitats itinerants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari