Nules reforça el toc de queda amb noves mesures

L’alcalde, David García, ha explicat que “són mesures que s’ampliaran segons evolucione la situació sanitària els proxims dies”

Nules reforça el toc de queda amb noves mesures

Nules és un dels municipis que més preocupa en aquest moment pel registre de brots de COVID-19 que s’han produït en les últimes setmanes. Segons les dades oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, el municipi, de més de 13.000 habitants, ha acumulat 95 casos positius des que va començar la pandèmia, 27 d’ells en els últims 14 dies, i una mort. Així, el consistori ha anunciat mesures extra per a reforçar les ja anunciades pel Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana.

La primera d’elles és la suspensió de tots els actes públics municipals programats pels diferents departaments de l’ajuntament, i l’autorització de cessió del saló multifuncional per a les activitats del CEAM. A més, es retarda l’inici dels programes corresponents a la Unitat Respir i Conviu, que estava previst començar en els pròxims dies, fins a l’1 de desembre.

A això se suma el tancament dels vestuaris tant del camp de futbol com del poliesportiu municipal, en el qual tampoc s’autoritzarà el seu ús ni per a entrenaments ni per a competicions esportives.

Així mateix, la Junta de Govern Local ha acordat el reforç de la plantilla de la Policia Local per a controlar el compliment de les mesures de prevenció i distanciament social en les zones en les quals més s’han incomplit les normes, a més de per a vigilar el toc de queda nocturn que ja va començar a aplicar-se aquest dissabte. Aquest reforç serà especialment clar durant els caps de setmana.

L’alcalde de Nules, David García, ha destacat que “la responsabilitat individual és molt important”, i ha assenyalat que aquestes mesures, que reforcen les establides pel Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana, “s’ampliaran segons evolucione la pandèmia en els pròxims dies”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari