Nules comptarà amb una nova zona d'aparcament

Nules comptarà amb una nova zona d'aparcament
20/10/2020 -

L’Ajuntament de Nules i la Caixa Rural Sant Josep han signat un nou conveni de col·laboració, en aquesta ocasió per a la cessió de l’ús d’un solar com a zona d’aparcament en els voltants del CEIP Nou Pedro Alcázar.

De manera que amb aquesta iniciativa es vol, entre altres, evitar els aparcaments en doble fila a les hores d’entrada i d’eixida escolars; a més també podrà ser utilitzat, per la seua proximitat, per les persones usuàries de l’IES Gilabert de Centelles i de les pistes esportives Juan Abad, o també per a facilitar l’aparcament en les celebracions de concerts i d’esdeveniments esportius que es realitzen en aquesta zona de forma periòdica.

Per tant, l’administració i l’entitat locals segueixen treballant conjuntament per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania, l’alcalde de Nules, David García, considera que “la col·laboració constant entre l’ajuntament i la Caixa Rural ens facilita la millora de molts aspectes de la nostra població. Així doncs, amb aquest nou conveni donem solució a una problemàtica existent a les rodalies del CEIP Nou Pedro Alcázar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari