Nules obté una subvenció de 700.000 euros per a un taller d'ocupació

Se’n podran beneficiar un total de 30 persones desocupades del municipi

Nules obté una subvenció de 700.000 euros per a un taller d'ocupació
29/11/2019 -

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) de la Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament de Nules una subvenció de 699.164,40 euros per a posar en marxa un nou taller d’ocupació.

Sobre això, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, explica que “amb aquest nou taller d’ocupació es vol millorar l’ocupabilitat de les persones aturades del municipi mitjançant la realització d’obres o serveis de millora del nostre entorn i condicionament d’espais públics que a més possibiliten a l’alumne-treballador tindre un treball efectiu amb un contracte de formació i l’aprenentatge amb els quals es pretén millorar la seua qualificació professional i afavorir la seua ocupació”.

D’aquest taller d’ocupació es podran beneficiar 30 persones desocupades del municipi que estiguen inscrites en l’oficina Labora de la Vall d’Uixó. De manera que podran formar-se en jardineria, fusteria o obra al llarg d’un any, ja que la durada del taller és de dotze mesos.

A més, aquest taller d’ocupació també suposarà la contractació de set tècnics com a personal docent i directiu.

Per altra banda, cal assenyalar que s’ha prorrogat per un període d’un any més el programa Et Formem amb una subvenció de 232.154,80 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari