Nules finalitza els treballs de renovació de la xarxa d'aigua del Camí Canal

Nules finalitza els treballs de renovació de la xarxa d'aigua del Camí Canal
28/12/2020 -

L’Ajuntament de Nules i FACSA fan un pas més en la implantació del pla de millora del servei de proveïment d’aigua potable del municipi, després de la renovació d’un nou tram de xarxa en el carrer del Camí Canal.

Els treballs, amb un termini d’execució de cinc setmanes, han consistit en la substitució de 785 metres de canonada d’aigua potable per una altra de 160 mm de diàmetre, això és, 50 mm més que l’anterior i amb un material més resistent.

Aquesta nova canonada es connectarà a la xarxa principal d’alimentació de les platges, el que permetrà utilitzar-la com connexió addicional per a situacions que requereixen major cabal o pressió en la zona en moments de major demanda.

En aquest sentit, David García, alcalde de Nules, ha afirmat que “cada any es porten a terme diferents actuacions juntament amb FACSA, com empresa encarregada del Servei de Proveïment d’Aigua Potable del municipi, enfocades a la millora i al manteniment de les instal·lacions de la nostra població”. Unes inversions que, tal com ha prosseguit, “són molt importants per a avançar en el pla de millora del subministrament hídric”.

Així, amb aquests treballs s’aconsegueix una major eficiència dels recursos hídrics del municipi i s’aconsegueix també posar fi a les contínues anomalíes en la distribució d’aigua, una situació pròpia d’instal·lacions antigues i que en el cas del Camí Canal va ocasionar un total de 22 fuites entre els anys 2019 i 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari