Nules acull la Trobada Provincial de Joves del Programa Connecta't

Nules acull la Trobada Provincial de Joves del Programa Connecta't
12/12/2021 -

Una cinquantena de joves de diferents poblacions de la província de Castelló s’han reunit aquest dissabte passat al Jardí Botànic de Nules per a participar en la Trobada Provincial de Joves pertanyent al Programa Connecta’t de Xarxa Jove.

En aquest sentit l’estada a Nules ha comptat amb una programació que s’ha desenvolupat de 10 del matí a 17.30 de la vesprada, en la que els joves participants han pogut gaudir de diferents activitats d’oci educatiu i de temps lliure que, en aquesta ocasió, s’han organitzat al voltant de la temàtica medieval.

Davant açò, des de la regidoria de Joventut s’assenyala que “és una iniciativa que a més forma part de la Programació d’Oci Participatiu del Casal Jove amb la que es vol oferir als nostres joves una oferta d’oci saludable i alternatiu al que tenen habitualment. En aquest sentit, considerem que es tracta d’una iniciativa molt positiva i una aposta d’aquest equip de govern. De fet, seguirem treballant de cara al pròxim any en nous programes enfocats als joves”, matisa Gabriel Torres.

Les activitats han comptat amb totes les mesures preventives enfront de la Covid, i s’espera que la pròxima trobada tinga lloc a la localitat d’Orpesa. Cal assenyalar que formen part del Programa Connecta’t els municipis de Nules, les Alqueries, Onda, l’Alcora, Benicàssim i Orpesa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari