Nules acull aquest estiu a xiquets i xiquetes sahrauís

Dos famílies de la localitat col·laboren amb el programa Vacances en Pau que organitza Smara la Vall-la Vilavella

Nules acull aquest estiu a xiquets i xiquetes sahrauís
02/08/2022 -

La localitat de Nules acull aquest estiu xiquets i xiquetes refugiats del Sàhara i reprén així la seua col·laboració amb el programa “Vacances en Pau” que organitza l’associació Smara la Vall-la Vilavella.

En concret, són dues famílies de Nules les quals participen en aquest programa en acollir a xiquets i xiquetes sahrauís a les seues cases, de manera que l’estada d’aquests xiquets i xiquetes és de dos mesos, els mesos de juliol i agost, i en aquest període les famílies acollidores s’encarreguen de fer-los revisions mèdiques, de la seua manutenció i alimentació, i d’apropar-los a un estil de vida molt diferent del que estan acostumats.

Així doncs, aquesta setmana ha tingut lloc a la Vall d’Uixó la recepció oficial dels xiquets i les xiquetes sahrauís que formen part del programa “Vacances del pau”. Un acte, doncs, que ha comptat amb la presència de les famílies acollidores de Nules i de la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Nules, Rosa Ventura.

Amb tot, la regidora Rosa Ventura assenyala que “l’ajuntament torna a col·laborar després d’uns anys amb aquest programa solidari amb el poble sahrauí i que serveix també per a donar visibilitat al conflicte existent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari