L’Ajuntament col·labora amb el centre educatiu per a adequar espais a l’aire lliure

L’Ajuntament col·labora amb el centre educatiu per a adequar espais a l’aire lliure
22/11/2020 -

L’Ajuntament de Nules en col·laboració amb l’equip directiu del CEIP Pío XII ha portat a terme diferents actuacions de millora del pati d’aquest centre educatiu per a adequar espais a l’aire lliure que puguen ser aprofitats per l’alumnat davant les actuals restriccions existents en les aules per la prevenció de la Covid-19.

En aquest sentit, l’alumnat del mòdul de jardineria del Taller d’Ocupació de Nules ha realitzat treballs de jardineria per a endreçar les zones enjardinades, contribuint així a l’adaptació del centre educatiu a les noves mesures davant la pandèmia.

Així doncs, el pati compta a hores d’ara amb espais habilitats amb taules i bancs de fusta i pissarres que permeten a l’alumnat estar a l’aire lliure en unes millors condicions, “amb aquesta actuació es condiciona un espai a l’aire lliure per a l’alumnat, de manera que l’escola puga comptar amb un lloc per a que el seu alumnat puga llegir, estudiar, o gaudir del temps lliure. I es dona resposta a una necessitat que ens va traslladar l’equip directiu d’aquest centre”, explica la regidora d’Educació, Rosa Ventura.

Amb tot, des de la regidoria d’educació s’assenyala que enguany el nou curs ha sigut complicat per als centres educatius, per aquest motiu a l’inici del curs “varem visitar els diferents centres educatius per a conèixer de primera mà les seues necessitats, prestant diferents serveis de recolzament al personal de les comunitats educatives”, matisa Ventura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari