Nules acorda celebrar actes festius durant aquest estiu

Es reuneixen les comissions de festes, bous i les penyes taurines per a estudiar la conveniència de fer festes davant la Covid-19

Nules acorda celebrar actes festius durant aquest estiu
07/05/2021 -

L’Ajuntament de Nules i els representants de les comissions de festes, del bou i les penyes taurines de la localitat han acordat, aquesta setmana, portar endavant la celebració aquest estiu de diferents actes festius i taurins.

D’aquesta manera, les festes en honor a Sant Bartomeu i a la Mare de Déu de la Soledat que se celebren al poble en els mesos d’agost i d’octubre, i les de Sant Roc que tenen lloc a les platges de Nules al mes d’agost, comptaran amb activitats que l’any passat no es van poder realitzar per prevenció davant la situació epidemiològica.

No obstant això, el regidor de Festes, Gabriel Torres, explica que “hem volgut escoltar a les diferents comissions per a entre tots acordar la postura a prendre de cara a les festes patronals. Així doncs, encara que Nules enguany tindrà actes festius, anem a esperar a les directrius de la Generalitat Valenciana en aquesta matèria per a començar a treballar i a organitzar un calendari festiu, i així poder assegurar la màxima seguretat per a totes les persones que puguen assistir”.

De tota manera, la idea és portar a terme esdeveniments festius amb les limitacions permeses per les autoritats sanitàries i actes taurins en el format també permés, tenint en compte que previsiblement tots els actes que es facen durant els pròxims mesos seran en recintes delimitats i amb un aforament determinat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari