Nules adapta la seua Cavalcada de Reis 2022 per la COVID-19

Nules adapta la seua Cavalcada de Reis 2022 per la COVID-19
04/01/2022 -

Els xiquets i les xiquetes de Nules podran gaudir, com cada any, de la visita de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, per aquest motiu l’Ajuntament de Nules ha organitzat una Cavalcada de Reis amb el mateix format i itinerari que la que va tindre lloc l’any passat per a evitar així aglomeracions de gent.

Des de la regidoria de Tradicions s’assenyala que “les circumstàncies sanitàries actuals del municipi ens han portat a prendre aquesta decisió i a celebrar la cavalcada, un any més, amb un format i itinerari diferent a l’habitual. Per tant, demanen als nulers i a les nuleres màxima col·laboració i responsabilitat a l’hora de complir les recomanacions perquè la cavalcada transcórrega amb normalitat”, matisa Raúl García.

De manera que, la caravana real eixirà de l’edifici de l’antic escorxador on es troba el Taller d’Ocupació, ubicat a l’avinguda de València, a les 17.30 hores del dia 5 de gener i recorrerà diferents avingudes i carrers del municipi fent un recorregut total de cinc quilòmetres, quan en anys anteriors l’itinerari era de 900 metres. Per tant, recorrerà l’avinguda de València, l’avinguda de Castelló, la plaça del Pilar, carrer de la Puríssima, carrer de Santa Bàrbara, carrer de Sant Bartomeu, l’avinguda de la Diagonal, l’avinguda de la Constitució, el carrer Pare Tomàs Lucas, la carretera de la Vilavella i el carrer Ramon i Cajal, fins al magatzem de la Caixa Rural Sant Josep de la localitat.

Així mateix, el recorregut estarà vigilat per la Policia Local, personal de Protecció Civil i de Creu Roja, i de la brigada municipal d’obres i serveis, per a garantir que es complisquen les normes establides.

De fet, es demana a la població que per a veure als Reis Mags s’ubique en el punt més pròxim possible al seu domicili; i una vegada vista la desfilada també es recomana tornar a casa i no desplaçar-se a un altre lloc per tornar a veure-la; a més no està permés seguir la cavalcada. Així mateix, a les persones que visquen dins del recorregut se’ls prega que vegen la cavalcada des dels seus balcons i finestres.

Des de l’ajuntament es reitera que “la cavalcada d’enguany és segura, discorre per espais oberts, per carrers i avingudes amples i es pot gaudir amb total tranquil·litat sempre amb les mesures de seguretat de distància, amb mascareta i higiene”.

Els Reis Mags també visitaran, com és tradició, als xiquets i a les xiquetes de Mascarell, ho faran a les 18.30 hores del dimecres 5 de gener.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari