Nules adjudica la concessió de l'explotació de les pantalles informatives dels seus polígons

Nules adjudica la concessió de l'explotació de les pantalles informatives dels seus polígons
21/09/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha adjudicat la concessió, previ procés de licitació pública, per a l’explotació i manteniment de les pantalles informatives instal·lades en els polígons industrials de la Senda Mitjana, la Mina i Via Augusta a l’empresa Grupo Cano Lopera per un cànon de 500 euros anuals a favor del consistori i per un període de cinc anys.

De fet, l’objectiu principal d’aquest contracte és facilitar a les persones usuàries informació d’aquests polígons, a més d’albergar diferents campanyes publicitàries tant de caràcter institucional com privat.

“Aquestes pantalles formen part de les actuacions de millora i de modernització fetes en els últims anys en aquestes zones industrials, a les que s’ha dotat de noves infraestructures i serveis. De manera que, amb aquesta adjudicació es posen en marxa aquests panells informatius instal·lats a les entrades d’aquests polígons. Ara qualsevol persona podrà conèixer les empreses ubicades en aquestes zones i tindre informació concreta de les mateixes amb plànols”, explica l’alcalde David García.

Cal assenyalar que, aquest impuls als polígons industrials ha sigut possible gràcies al recolzament financer de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

Entre les actuacions que s’han portat a terme, al llarg dels anys 2018 i 2019, es troba la millora i la rehabilitació de vials amb l’execució de noves voreres, zones d’aparcament i senyalització horitzontal; instal·lació de xarxa de fibra òptica de telecomunicacions per a donar servei tant a instal·lacions municipals com a les empreses d’aquests polígons interessades; instal·lació d’un sistema de

videovigilància per al control del trànsit amb càmeres; el desenvolupament d’una pàgina web per a la promoció dels polígons industrials; o la instal·lació en les entrades dels diferents polígons d’aquestes pantalles informatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari