Nules continua adquirint nova documentació històrica del municipi

Amplia el fons arxivístic amb documents sobre la construcció de la Nova Sèquia Major de finals del segle XIX

Nules continua adquirint nova documentació històrica del municipi
16/03/2022 -

L’Ajuntament de Nules, des de la seua regidoria de Patrimoni i Arxiu, segueix compromés a recuperar documents que permeten estudiar i emplenar retalls de la seua pròpia història, tal com fa des que s’iniciara la present legislatura.

En aquest sentit, recentment s’han adquirit còpies digitalitzades de les fotografies relatives a Nules i a Mascarell, datades a l’any 1919, pertanyents a l’Arxiu Mas de la Fundació Institut Amatller d’Art Hispànic. També s’ha adquirit a una llibreria antiquària de València documents de finals del segle XIX relatius a la construcció de la Nova Sèquia Major de Nules.

L’edil de Patrimoni i Arxiu, Guillermo Latorre, destaca la importància d’aquestes adquisicions, “que ens permetran estudiar períodes de la nostra història fins ara desconeguts, a més d’ampliar el nostre fons arxivístic i centralitzar tota la nostra documentació en un mateix punt”.

Amb tot, el regidor confirma que aquests documents seran digitalitzats i llocs a l’abast del públic pròximament, “tal com es realitza amb el fons de l’arxiu històric a través de la pàgina web del consistori”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari