Nules agilitza els tràmits per a l'ampliació de Huhtamaki

Nules agilitza els tràmits per a l'ampliació de Huhtamaki
03/11/2021 -

L’alcalde de Nules, David García i el director general de l’empresa Huhtamaki, José María Nebot, juntament amb altres responsables i tècnics d’aquesta multinacional ubicada a aquest municipi de la comarca de la Plana Baixa, s’han reunit aquesta setmana per a coordinar les gestions i els tràmits pendents per a poder començar els treballs d’ampliació de l’empresa amb la construcció d’una nova planta.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Nules s’assenyala que en els pròxims dies es donarà la corresponen llicència, “aviat començaran les obres d’ampliació de l’empresa Huhtamaki, de manera que amb aquesta reunió el que es vol és agilitzar els tràmits donat que es tracta d’una actuació molt important per a la nostra localitat i també per a les poblacions del voltant”, comenta l’alcalde, David García.

No obstant això, el grup Huhtamaki té previst invertir 45 milions d’euros en el període 2021-2025, a més d’incrementar la seua plantilla que actualment és d’unes 400 persones. De fet, fins a l’any 2023 vol contractar a un centenar més de persones amb l’objectiu d’aconseguir un personal de 500 persones.

Per altra banda, també s’ha parlat en aquesta reunió del projecte en el qual està treballant Huhtamaki, donat que la idea és crear a Nules un Centre d’Innovació Industrial que comportarà també la creació de nous llocs de treball, entre altres millores per al municipi.

“El consistori està donant suport a l’empresa Huhtamaki en aquestes dues iniciatives, tant en la construcció de la nova planta com en la creació del Centre d’Innovació Industrial que serà pioner a la nostra província”, matisa García.

La multinacional Huhtamaki és referent del seu sector a nivell internacional i es va instal·lar a Nules l’any 1991.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari