Nules agraeix a Juan Antonio Pitarch la seua dedicació a la meteorologia

Nules agraeix a Juan Antonio Pitarch la seua dedicació a la meteorologia
24/05/2022 -

L’Ajuntament de Nules ha volgut hui agrair a Juan Antonio Pitarch la seua dedicació desinteressada al poble de Nules en aportar informació meteorològica del municipi durant més de 40 anys, gràcies a la gestió de l’Estació Meteorològica que ell mateix ha creat.

De fet, l’alcalde de Nules, David García, i el primer tinent d’alcalde, César Estañol, li han lliurat una placa commemorativa per les seves aportacions a la meteorologia de la localitat de forma desinteressada durant més de quatre dècades. A més, també s’ha volgut reconèixer la seua col·laboració en diferents mitjans de comunicació com ara el Crònica de Nules o À Punt on també s’han fet ressenya de les seues dades meteorològiques.

Aquest reconeixement s’ha realitzat a la casa del mateix Pitarch qui ha mostrat les seues eines de treball, i ha explicat també la manera en la qual preveu el temps atmosfèric, així mateix compta a més amb documents històrics dels seus primers descobriments en el món de la meteorologia i d’altres de les seues aficions com la música o la rellotgeria.

“S’ha de reconéixer la tasca que ha fet Juan Antonio pel municipi de Nules, a més de manera desinteressada”, ha comentat l’alcalde, David García. En la mateixa línia, César Estañol, afirma que “té un grandíssim mèrit fer aquesta feina durant molts anys i sense esperar rebre res a canvi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari