Nules alberga la XIII Trobada interdiocesana de Confraries i Germanors de Setmana Santa

Un total de 170 persones procedents de diferents municipis de la Comunitat Valenciana es reuneixen a Nules

Nules alberga la XIII Trobada interdiocesana de Confraries i Germanors de Setmana Santa
20/02/2022 -

La localitat de Nules ha sigut, aquest dissabte, punt de trobada de representants de diferents confraries i germanors de la Comunitat Valenciana en albergar, per primera vegada, la XIII Trobada interdiocesana de Confraries i Germanors de Setmana Santa.

En concret, han participat en aquesta trobada un total de 170 persones procedents de diferents punts del territori valencià. En aquest sentit, cal assenyalar que es tracta d’una reunió anual de les tres diòcesis valencianes: Sogorb-Castelló, València, i Alacant-Oriola que cada any se celebra en una localitat de la Comunitat Valenciana.

Així doncs, cal destacar l’assistència a la trobada del Bisbe de la Diòcesi de Sogorb-Castelló, D. Casimiro López, qui va presidir la missa celebrada a l’Església Arxiprestal de Nules. Així mateix, els assistents també van estar acompanyats per l’Alcalde de Nules, David García, i per alguns regidors de la Corporació Municipal.

No obstant això, la trobada ha servit també perquè les persones participants pogueren conéixer el ric patrimoni històric i religiós del municipi, i Mascarell, davant la qual cosa el regidor de Patrimoni, Guillermo Latorre, assenyala que “ha sigut una satisfacció poder albergar aquesta trobada que ens ha servit per a promocionar també el patrimoni local”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari