Nules alerta l'alumnat dels perills del mal ús de les noves tecnologies

Nules alerta l'alumnat dels perills del mal ús de les noves tecnologies
11/02/2021 -

El programa Agent Tutor de la Policia Local de Nules segueix també en el present curs escolar 2020/2021 portant a terme actuacions de prevenció que puguen afectar els menors del municipi com ara l’assetjament escolar, drogues o l’ús responsable de les tecnologies.

En aquest sentit, l’equip Agent Tutor ha impartit diferents xerrades enfocades principalment a alertar els escolars dels perills del mal ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i del ciberbullying.

En concret, al mes de desembre es van treballar aquestes qüestions amb l’alumnat de tercer de l’ESO del col·legi Nuestra Señora de la Consolación; i al mes de gener també es va impartir una xerrada als pares i mares de l’alumnat dels cursos de cinquè i sisè de Primària del CEIP Pío XII sobre mesures bàsiques de seguretat en el wifi domèstic, límits i alternatives a l’oci i joc en línia, i l’abús dels videojocs, entre altres.

I aquest mes de febrer es portaran a terme a l’IES Gilabert de Centelles diferents xerrades sobre la igualtat i la prevenció de conductes violentes enfocades a l’alumnat de batxillerat, de cicles formatius de grau mitjà i superior, i de Formació Professional Bàsica.

Cal assenyalar que el material sobre el qual s’ha treballat s’ofereix mitjançant una presentació interactiva als centres educatius per a que es puga compartir en els canals de difusió propis per a donar-li difusió entre els pares i mares de l’alumnat i per a que puga ser consultat tant per l’alumnat com pel equip docent.

“Aquest programa és una iniciativa que es presenta com un recurs més per a donar suport a la comunitat educativa local, es tracta d’un servei que es va implantar en la Policia Local de la nostra localitat l’any 2018 i que compta amb

dos agents especialitzats que són els encarregats de dur a terme aquestes accions emmarcades en l’àmbit de la protecció del menor i la prevenció en l’entorn escolar, bàsicament”, explica l’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari