Nules construeix 168 nous nínxols al cementeri municipal

Aquesta actuació forma part del programa d’ampliació del cementeri i compta amb una inversió de 121.705,13 euros

Nules construeix 168 nous nínxols al cementeri municipal
02/07/2020 -

L’Ajuntament de Nules està construint 168 nous nínxols al cementeri municipal, una actuació que s’emmarca en el programa d’ampliació del cementeri i que compta amb una inversió de 121.705,13 euros.

En concret, l’obra d’aquests nínxols s’està fent en els mòduls IX-A i IX-B del cementeri municipal i s’estan executant les dos fases previstes al mateix temps, per tant es preveu la seua finalització al mes d’octubre.

“En breu el consistori podrà oferir als veïns i a les veïnes que ho necessiten nous nínxols gràcies a aquesta actuació en la que l’ajuntament va a invertir més de 120.000 euros a càrrec del Fons de Cooperació Municipal de la Generalitat Valenciana. De fet, un dels objectius de l’actual govern local és dotar de més nínxols al cementeri municipal segons la demanda de la ciutadania”, comenta l’alcalde de Nules i regidor d’Obres i Serveis, David García.

Cal recordar que l’última ampliació del cementeri municipal va tindre lloc els anys 2017 i 2018 amb la construcció de 160 nínxols en els mòduls VII-A i VII-B.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari