Nules amplia el mercat ambulant de les platges

Nules amplia el mercat ambulant de les platges
31/05/2021 -

El mercat ambulant de les Platges de Nules amplia enguany la seua activitat un mes, de manera que aquest servei es prestarà al llarg de tot el mes de juny i fins al final del mes de setembre completant així tota la temporada estival. En concret, es posarà en marxa dijous 3 de juny i estarà en funcionament fins al dijous 30 de setembre.

Cal recordar que l’any passat ja es va avançar unes setmanes la seua obertura, i ampliar la seua duració al llarg de tot el mes de setembre, “ara hem aconseguit prolongar aquest servei durant els quatre mesos complets de juny, juliol, agost i setembre, ja que cada any són més els veïns i les veïnes que es troben residint aquests mesos a la zona marítima”, comenta el regidor de Mercats, César Estañol.

Per altra banda, dimarts 1 de juny entrarà en funcionament fins al 30 de setembre l’horari d’estiu del servei de transport urbà amb destinació a les platges. Així doncs, com cada any, s’activa aquest servei amb jornada de matí i de vesprada en horaris que van des de les 8 del matí fins a les 21.30 hores de la nit, aproximadament, en les parades habituals de Nules i de la població marítima. Per tant, els horaris complets de cadascuna d’aquestes parades es troben publicats a les xarxes socials de l’ajuntament.

Amb tot, la regidora de Transport, M. José Esteban, assenyala que “l’autobús urbà inicia dimarts l’activitat de la temporada estival per a facilitar a la ciutadania els desplaçaments a la zona marítima, enguany hem ampliat també unes setmanes aquest servei que començarà el dia 1 de juny, i hem donat continuïtat a l’ampliació del servei, feta també l’any passat, fins al 30 de setembre”.

A més, també es dona continuïtat al servei de transport urbà per a l’alumnat de l’IES Gilabert de Centelles que resideix a les platges i que es va implementar per primera vegada l’estiu passat. De manera que, als mesos de juny i de setembre hi haurà horaris addicionals a partir de les 7 del matí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari