Nules ampliarà el cementeri municipal amb 160 nínxols nous

Nules ampliarà el cementeri municipal amb 160 nínxols nous
09/06/2022 -

L’Ajuntament de Nules vol construir 160 nous nínxols al cementeri municipal, una actuació que s’emmarca en el programa d’ampliació del cementeri, i que comptarà amb una inversió municipal de 177.336,56 euros.

En concret, l’obra d’aquests nínxols es realitzarà al mòdul VIII del cementeri municipal. De manera que, recentment s’ha publicat l’inici de la contractació perquè les empreses interessades a dur a terme aquests treballs puguen presentar la corresponent proposta. Així doncs, el termini per a presentar ofertes a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat finalitza dilluns 20 de juny.

Amb tot, des de l’ajuntament s’assenyala que en breu podrà oferir als veïns i a les veïnes que ho necessiten nous nínxols “gràcies a aquesta actuació en la qual el consistori invertirà més de 170.000 euros”, matisa l’alcalde, David García. De fet, un dels objectius de l’actual govern local és dotar de més nínxols al cementeri municipal segons la demanda de la ciutadania.

Cal recordar que l’última ampliació del cementeri municipal va tindre lloc l’any 2020 amb la construcció de 168 nínxols en els mòduls IX-A i IX-B.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari