Nules ampliarà el sòl industrial en 254.845 metres quadrats

Comencen les obres d’urbanització del sector 5 amb una inversió de més de huit milions d’euros

Nules ampliarà el sòl industrial en 254.845 metres quadrats
15/01/2020 -

Nules ampliarà amb un total de 254.845 metres quadrats el sòl industrial edificable una vegada finalitzen les obres d’urbanització dels sectors 5a i 5b. De fet aquesta setmana s’ha signat l’inici d’aquesta important actuació que permetrà l’ampliació d’algunes de les empreses d’aquesta zona industrial i la instal·lació de noves.

L’agent urbanitzador és Grespania SA, que urbanitzarà un total de 385.179 metres quadrats de sòl en la zona que va des de les actuals instal·lacions de l’empresa Grespania fins a les instal·lacions de l’empresa Huhtamaki-Spain SL, i des de l’antiga carretera nacional 340 fins a la línia fèrria València-Barcelona.

La inversió prevista per a dur a terme aquesta actuació és de 8.318.089,34 euros i d’unes indemnitzacions de 199.469,44 euros, “aquestes obres d’urbanització no suposaran cap cost per a l’Ajuntament de Nules i dels 254.845 metres quadrats de nou sòl industrial edificable s’entregaran al consistori, sense cost d’urbanització, 8.447,09 metres quadrats”, explica el regidor d’Urbanisme, César Estañol.

A més, també es donaran 130.334 metres quadrats a altres administracions per a la construcció de vials, zones verdes, equipaments i altres infraestructures.

Des de l’Ajuntament de Nules s’assenyala la importància d’aquesta actuació per al desenvolupament industrial tant de la localitat com de la comarca de la Plana Baixa, “es tracta d’una de les actuacions més importants que s’ha fet a la zona industrial de Nules en els últims anys que comporta una ampliació de sòl industrial edificable necessària per a l’ampliació d’algunes de les empreses d’aquesta zona i que per tant permetrà per una banda millorar i modernitzar les actuals empreses i per altra possibilitar també la instal·lació de noves empreses”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari