Nules dona suport a l'ampliació de l'empresa Guzman Minerales

Preveu invertir 7 milions d’euros entre els anys 2022 i 2023

Nules dona suport a l'ampliació de l'empresa Guzman Minerales
29/03/2022 -

L’empresa Guzman Minerales, que compta amb la seua planta industrial al polígon La Mina de Nules, preveu ampliar aquestes instal·lacions i invertir 7 milions d’euros entre els anys 2022 i 2023, així ho ha comunicat el seu personal directiu a l’alcalde de Nules, David García, i al regidor d’Indústria, César Estañol, en una reunió celebrada recentment amb el gerent de Guzman Minerales, Arturo Marín Calatayud; el futur gerent, Francisco Calomarde Molina; i amb el cap d’operacions de l’empresa, Santiago Domínguez Perelló.

En aquest sentit, cal assenyalar que l’empresa ha comprat ja els terrenys per a ampliar l’actual planta amb la intenció de començar els treballs aquest mateix any.

Davant açò, l’alcalde comenta que “l’empresa ens ha traslladat a més que amb aquesta actuació preveu també incrementar el personal d’un 15 a un 20 per cent, de manera que anem a proposar a l’empresa que aquesta contractació es faça, si pot ser, amb veïnat del municipi”.

Per la seua part, l’Ajuntament de Nules s’ha compromès a agilitzar els tràmits administratius de la seua competència per a que els treballs puguen començar el més aviat possible.

El grup empresarial Guzman Global, al que pertany Guzman Minerales, es dedica al subministrament de diverses matèries primes industrials que reparteix entre 53 països.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari