Nules dona suport a la manifestació per la citricultura

La Junta de Govern Local aprova una proposta i insta la ciutadania a sumar-s’hi

Nules dona suport a la manifestació per la citricultura
12/02/2020 -

L’Ajuntament de Nules mostra el seu suport a la manifestació per la citricultura que tindrà lloc divendres, 14 de febrer, a València. Així ho ha manifestat en la proposta que ha aprovat hui, amb caràcter extraordinari, la Junta de Govern Local en la qual també s’insta la ciutadania a sumar-se a les mobilitzacions convocades per les organitzacions agràries ASAJA, UPA i la Unió.

L’Ajuntament posarà autobusos gratuïts per a facilitar el desplaçament. De manera que les persones interessades poden apuntar-s’hi a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania dimecres i dijous en horari de 9 a 14 hores.

“Nules és un municipi amb tradició citrícola important i l’Ajuntament de Nules ha aprovat en diferents ocasions, i de forma unànime, posicionaments contra la situació actual i ha reclamat també a les administracions competents mesures que a hores d’ara encara no s’han posat en marxa. Per tant, considerem que cal continuar donant suport a qualsevol tipus de mobilització en defensa de la citricultura”, explica l’alcalde de Nules, David García.

La manifestació porta per lema “Prou d’enganyar als agricultors i ramaders” i està convocada a les 10 del matí a la plaça de Sant Agustí de València per a protestar per la situació límit per la qual travessa el sector agrari i ramader de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari