Nules dona suport al sector hostaler amb la campanya “Menú a Casa”

Una vintena d’establiments ja s’han adherit a la campanya

Nules dona suport al sector hostaler amb la campanya “Menú a Casa”
31/01/2021 -

Una vintena d’establiments hostalers de Nules s’han adherit a la campanya municipal “Menú a Casa” amb la que l’ajuntament vol donar suport a aquest sector, que ha tingut que tancar davant les restriccions decretades per la Conselleria de Sanitat per fer front a la crisi sanitària derivada de la pandèmia per la Covid-19 .

Així doncs, mitjançant aquesta campanya s’insta a la ciutadania a fer ús del servei de comandes i de repartiment a domicili que tenen alguns locals del municipi; i es facilita horaris, menús i telèfons de contacte dels locals adherits a través de les xarxes socials institucionals.

“Oferim la possibilitat a tots els hostalers que facen repartiment a domicili de publicitar els seus serveis mentre estiga en vigor aquesta mesura. Per tant, si hi ha algun establiment interessat en formar part d’aquesta campanya sols te que remetre la seua adreça i telèfon al correu electrònic activa@nules.es, per a que l’ajuntament puga fer la difusió corresponen”, explica Susana Tusón, regidora de Comerç.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari