Nules aprova 72 places de personal laboral i funcionari

Nules aprova 72 places de personal laboral i funcionari
25/05/2022 -

L’Ajuntament de Nules oferta un total de 72 places de personal laboral i funcionari amb la recent aprovació i publicació al Butlletí Oficial de la Província (BOP) de l’Oferta d’Ocupació Pública per a l’estabilització de l’ocupació temporal.

En concret, l’oferta contempla un total de 59 places de personal laboral de les quals 38 s’adjudicaran per concurs, i altres 21 per concurs-oposició. Així doncs, el personal que es va a contractar amb aquesta oferta respon a diferents categories laborals com ara Agent de Desenvolupament Local; Auxiliar d’Ajuda a Domicili; Auxiliar de Cultura, Festes i Educació; Auxiliar de Joventut-Infància i Turisme; Auxiliar de la Unitat Respir Familiar; Conserge EOI-CFPA; personal controlador-vigilant; Educador Social; jardiner; personal de neteja d’edificis públics i de centres educatius; monitor de piscina; monitor del programa Connecta’t; personal peó; professor adjunt FPA; psicòleg; tècnic en gestió d’esports; o personal treballador social.

Així mateix, l’oferta corresponent a l’ocupació per a l’estabilització del personal funcionari contempla un total de 13 places, de les quals 11 es convocaran amb concurs i dos per concurs-oposició. Per tant, s’oferiran els llocs de treball amb la categoria professional d’arquitecte, arquitecte tècnic; personal auxiliar d’administració general; personal ajudant d’obres i serveis; administratiu; oficial de jardineria; i oficial d’obres i serveis.

Amb tot, l’alcalde, David García, assenyala que “amb aquesta oferta d’ocupació pública l’ajuntament compleix amb els requisits per a l’estabilització de l’ocupació temporal per a així reduir la temporalitat en l’ocupació pública”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari