Nules aposta pel material reciclable i sostenible per a embellir el parc Workout

L’alumnat del programa Et Formem ha portat a terme actuacions de millora en aquest espai d’oci

Nules aposta pel material reciclable i sostenible per a embellir el parc Workout
11/12/2020 -

L’Ajuntament de Nules aposta per la utilització de material reutilitzable i sostenible per a embellir alguns dels espais públics de la localitat, com és el cas del parc WorkOut que recentment ha sigut condicionat per l’alumnat del programa Et Formem 2019/2020 del mòdul de jardineria.

Des del consistori s’ha volgut hui visitar aquesta instal·lació que compta, a hores d’ara, amb una imatge totalment renovada. Així doncs, una representació de l’alumnat, que ha treballat en aquest projecte, juntament amb la directora del mateix, Gema Domínguez, s’han encarregat d’explicar a l’alcalde, David García, a la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, i al regidor de Parcs i Jardins, Gabriel Torres, les actuacions fetes al llarg dels últims mesos.

Al respecte, Rosa Ventura, mostra la seua satisfacció pel resultat obtingut, “aquesta actuació feta en aquest parc és l’exemple a seguir en aquest tipus de plans d’ocupació enfocats a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional”.

Per la seua part, el regidor de Parcs i Jardins, Gabriel Torres, destaca que en breu es portaran a terme altres actuacions de millora que faran d’aquest parc una zona d’oci per als joves, “l’idea és dotar a aquest parc de wiffi, a més també s’ha millorat la il·luminació. No obstant això, des de la regidoria de Parcs i Jardins s’està treballant en diferents projectes de millora dels parcs de la localitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari