Nules atén més de 600 tràmits per finestreta única i supera les seues previsions

Nules atén més de 600 tràmits per finestreta única i supera les seues previsions
09/03/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha comptabilitzat un total de 647 tràmits per finestreta única al llarg de l’any 2019. Unes dades que han superat les previsions per a aquest exercici, “es tracta d’un servei que l’Ajuntament de Nules ofereix a la ciutadania i del qual es pot beneficiar qualsevol ciutadà, de fet veïnat de poblacions dels voltants que no disposen de finestreta única es desplacen a Nules per a fer les gestions que necessiten”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

En concret, en el període de gener a febrer de l’any 2019 s’han atés mitjançant la finestreta única 96 tràmits utilitzant el sistema ORVE; així doncs amb la incorporació del sistema SIR en l’aplicació GESTIONA al mes d’abril s’han comptabilitzat un total de 551 tràmits fins al 31 de desembre de l’any passat.

Cal recordar que l’Ajuntament de Nules es va adherir a la xarxa d’oficines integrades d’atenció al ciutadà en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana a finals de l’any 2016. Les persones usuàries de la finestreta única poden registrar comunicacions i escrits destinats tant a l’Administració General de l’Estat, de la Generalitat Valenciana, de diferents diputacions provincials i fins i tot d’algunes administracions locals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari