Nules icorpora una aula ambiental en l'ecoparc per conscienciar la ciutadania

Nules icorpora una aula ambiental en l'ecoparc per conscienciar la ciutadania
31/03/2021 -

L’ecoparc de Nules compta amb una aula ambiental amb què es vol conscienciar als visitants i a les persones usuàries en temes relacionats amb el reciclatge, principalment.

Precisament hui, l’alcalde de Nules, David García, el regidor de Medi Ambient, César Estañol, juntament amb el president del Consorci de Residus Palància-Belcaire, Rafael Mateu, i la seua gerent, Silvia López han inaugurat aquestes instal·lacions.

Tant l’alcalde, David García, com el president de l’entitat, Rafael Mateu, han coincidit en assenyalar la importància de l’ús de l’ecoparc i dels avantatges per a les persones usuàries, a més han posat l’accent en la conscienciació ciutadana especialment a l’hora de separar els residus d’orgànica.

Per tant, en aquesta aula ambiental es podrà trobar informació de les diferents campanyes que organitza el consorci; de la targeta verda amb la qual es pot rebaixar el rebut de la taxa per tractament de residus; entre altres.

A més, es pot també sol·licitar visites per a l’alumnat dels centres educatius, amb les quals es vol conscienciar en temes mediambientals, amb material didàctic i audiovisual, els més menuts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari