Nules celebra el Dia Mundial del Turisme amb un viatge per la seua història

Nules celebra el Dia Mundial del Turisme amb un viatge per la seua història
27/09/2022 -

Amb motiu del Dia Mundial del Turisme, des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Nules s’ha organitzat una visita pel municipi repassant tota la seua història. En aquesta, els visitants podran conèixer el naixement del municipi en època medieval, la seua importància durant època moderna i els seus moments més durs durant la Guerra Civil, ja en època contemporània.

La visita tindrà lloc dissabte, 1 d’octubre, a les 10.30 hores. Així doncs, l’itinerari començarà al Mercat Municipal, i la duració del qual serà de 90 minuts aproximadament. Les persones que vulguen realitzar aquesta visita hauran d’enviar un correu a l’adreça turisme@nules.es indicant el nom i cognoms de les persones participants. Tots els inscrits, el dia de la visita, rebran un xicotet record en finalitzar la mateixa.

El regidor de Turisme, Guillermo Latorre, espera una bona recepció per part dels veïns i les veïnes del municipi i d’altres pobles de l’entorn, “seguim amb la nostra obstinació a externalitzar tot el nostre patrimoni i la nostra història, i veiem com el turisme no deixa d’augmentar progressivament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari