Nules celebra el dia de Sant Miquel

Nules celebra el dia de Sant Miquel
29/09/2021 -

La Policia Local de Nules ha commemorat hui la festivitat del seu patró, Sant Miquel, que se celebra el 29 de setembre. Un acte que ha servit per a acomiadar a un dels agents més veterans de la Policia Local, Vicent Vedrí, que deixarà de prestar servei aquest mes de setembre per la seua jubilació després d’estar 38 anys formant part de la plantilla de la Policia Local de Nules.

De fet, en aquest acte han estat presents alcaldes i regidors de la Policia Local d’anteriors legislatures que també han volgut acompanyar en aquest dia a l’agent Vicent Vedrí, així doncs entre altres es trobaven ex alcaldes com ara Vicente Martínez Lucas, Salvador Górriz, i José-Blas Molés, i els ex regidors Vicente Flich, Vicent Roselló, i Alejandro Borrás.

De manera que, com és tradició la plantilla al complet ha format a la plaça Major per a visitar després la capella de Sant Miquel juntament amb l’alcalde de Nules, David García, membres de la corporació municipal i el veïnat del carrer de Sant Miquel, on es troba la capella. A més, han pogut gaudir de campionats esportius, i d’un dinar de germanor.

Cal destacar la participació en aquest acte de la coral de Sant Bartomeu que ha cantat l’himne de la Comunitat Valenciana.

Sobre això, l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, comenta que “es tracta d’un acte molt emotiu que serveix a més de reconeixement públic a la tasca realitzada per la Policia Local al llarg de tot l’any. Aquesta vegada hem aprofitat per a acomiadar i agrair públicament el servei fet per l’agent Vicent Vedrí al poble de Nules”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari