Nules celebra la festivitat de Sant Bartomeu

Nules celebra la festivitat de Sant Bartomeu
25/08/2020 -

Dia de Festa Major a Nules amb la celebració de la festivitat de Sant Bartomeu en la que els nulers i les nuleres han participat en la celebració de la missa en la qual han venerat al seu patró. Un acte que ha estat presidit per la reina de la vila, Jèssica Gozalbo, i les dames de la cort d’honor Zaila Ferrer i Cristina Cuesta, juntament amb l’alcalde, David García, membres de la Corporació Municipal, i representants de la comissió de festes de la localitat.

En aquests dies el poble de Nules estaria gaudint de les festes patronals, però les actuals circumstàncies sanitàries derivades de la Covid-19 han portat a suspendre els festejos. No obstant això, s’ha mantingut dos dels actes religiosos per a commemorar aquesta festivitat, ja que també tindrà lloc dimarts la tradicional missa de difunts, encara que s’ha suspés la tradicional processó que congregava a un gran nombre de veïns i veïnes.

No obstant això, l’Ajuntament de Nules, mitjançant la regidoria de festes, ha preparat una programació televisiva per als dies del 22 al 30 d’agost en la que s’emetran actes representatius de les festes patronals en honor a Sant Bartomeu d’altres anys. La programació es pot seguir en Teve4 Vila-real en horari de 12 del matí i 10 de la nit.

El regidor de Festes, Gabriel Torres, comenta al respecte: “hem volgut fer un homenatge a les nostres festes rememorant els principals actes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari