Nules acull el seu I Fòrum Jove

Les persones joves participants han aportat idees per al municipi

Nules acull el seu I Fòrum Jove
27/02/2022 -

La localitat de Nules ha albergat aquest dissabte el I Fòrum Jove dirigit a persones joves d’entre 14 i 30 anys, i dissenyat per a promocionar la seua participació en el futur del municipi.

En aquest sentit, amb aquesta trobada anomenada “Digues la teua” la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Nules ha volgut crear un espai de participació directa de les persones joves i amb la joventut per a identificar i debatre les necessitats i solucions a les problemàtiques d’aquest sector de la població.

Davant açò, el regidor Gabriel Torres, assenyala que “dins d’aquest context continuem amb aquest procés participatiu per seguir dibuixant les polítiques municipals necessàries dels pròxims anys de la joventut de Nules. Ja es va començar el passat mes de novembre amb l’Infòrum i en aquest curs escolar s’han passat enquestes a la població jove per fer un primer anàlisi. Amb tot, el que es pretén és el foment d’una participació juvenil compromesa que realment siga protagonista de les accions municipals en aquesta àrea, de manera que es puga així analitzar les inquietuds dels joves del municipi i les seues demandes”.

Per tant, les persones joves participants han analitzat, debatut i han fet propostes al voltant de temes que els afecten i els interessen. Així doncs, les conclusions del Fòrum Jove serviran per a definir les línies d’actuació del futur Pla Municipal de Joventut.

La trobada s’ha desenvolupat al Casal Jove i ha comptat, a més, amb sortejos de vals de 30 euros per a la compra de material esportiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari