Nules celebra una processó cívica per a commemorar la festivitat del 9 d’Octubre

Una ampla representació de la societat local participa en l’acte

Nules celebra una processó cívica per a commemorar la festivitat del 9 d’Octubre
09/10/2021 -

Nules se suma un any més a les celebracions per a conmemorar el 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, i ho ha fet d’una manera especial, donat que després d’un any amb restriccions per la pandemia, ha représ enguany la celebració d’una Processó Cívica. De fet, la societat nulense ha eixit al carrer a acompanyar a la Real Senyera que s’ha sigut traslladada des de l’Ajuntament fins a l’avinguda de Jaume I on a més s’ha fet el tradicional acte d’homenatge al rei En Jaume I.

En aquesta ocasió l’acte homenatge ha comptat amb la participació de la Banda Artística Nulense, la Colla de Dolçainers in Tabaleters, de la Coral de Sant Bartomeu, de la Coral Veus de Cor del CEAM Nules, a més de representants de les diferents comissions de festes amb les reines, presidents i dames dels barris de Sant Xotxim i de Sant Joan, associacions, entitats i autoritats locals.

“Una ampla representació de la ciutadania ha estat en aquest acte amb el que es pretén mostrar públicament les nostres senyes d’identitat com a poble valencià”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Així doncs, Nules ha rendit tribut al rei En Jaume I i com cada any la reina de la Vila, Jèssica Gozalbo, acompanyada per l’alcalde de Nules, David García i les dames de la Cort d’Honor juntament amb la resta de membres de la Corporació Municipal han presidit aquest acte d’homenatge a Jaume I.

La reina de la Vila i l’alcalde de Nules han dipositat una corona de llorer davant l’escultura de Jaume I que presideix l’avinguda que porta el seu nom. Després, el primer edil de la població ha fet un parlament en el que ha destacat l’importància d’aquesta data per la unitat del poble valencià.

L’acte institucional ha estat amenitzat per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Nules que ha interpretat la Muixeranga i per la Banda Artística Nulense que acompanyada per les corals Sant Bartomeu i Veus de Cor del CEAM Nules han interpretat i cantat l’Himne de la Comunitat Valenciana. Al finalitzar, s’ha disparat una mascletà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari