Nules tanca la càpsula del temps en la que està representada la totalitat de la societat local

Ha comptat amb una participació d’una cinquantena d’escrits i objectes representatius d’organismes, entitats, associacions i empreses

Nules tanca la càpsula del temps en la que està representada la totalitat de la societat local
07/12/2020 -

Hui ha tingut lloc l’acte de tancament de la càpsula del temps que ha organitzat l’Ajuntament de Nules per a commemorar el 25 aniversari del Museu de Medallística Enrique Giner. Una iniciativa que va estar proposada per l’Associació Cultural la Corretjola a la Comissió Tècnica de Patrimoni de la que forma part.

Aquesta càpsula del temps romandrà de forma visible a l’interior del museu al llarg de 25 anys, donat que es preveu la seua obertura a l’any 2045 quan el museu complisca el seu 50 aniversari.

De fet, en la mateixa s’han guardat una cinquantena d’escrits i objectes representatius de l’any 2020, especialment marcat per la pandèmia de la Covid-19, que han aportat organismes, autoritats, institucions municipals, entitats locals, grups municipals, associacions, clubs esportius, empreses, centres educatius i comissions de festes. Així doncs, a més de l’ajuntament de Nules han participat altres com el de la Vilavella, Nulles o Nyons, també ho han fet tots els grups municipals, empreses i entitats locals com ara la Caixa Rural Sant Josep, Grespania, kerabén, Nulexport o Cipla, els comerços locals, la totalitat dels col·legis de la localitat, així com associacions de tot tipus, i clubs esportius, entre altres.

L’acte ha servit també per a homenatjar el mestre Enrique Giner, “perquè la mateixa càpsula del temps és un bagul que el mestre emprava en el seu taller d’Alborache i que ha sigut completament restaurat perquè estiga a la vista de tots durant els pròxims 25 anys. És un homenatge al mestre i a la seua família, la seua manera de participar en aquest dia tan assenyalat”, explica l’edil de Museus, Guillermo Latorre.

Per la seua part, l’alcalde David García, ha volgut agrair a tota la societat nulense la seua aclaparadora participació en un any tan complicat com és aquest 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari