Nules tanca l'exercici de 2022 amb un romanent de més de 5 milions d'euros

Nules tanca l'exercici de 2022 amb un romanent de més de 5 milions d'euros
20/03/2023 -

L’Ajuntament de Nules ha tancat l’exercici de l’any 2022 amb un romanent de tresoreria de més de cinc milions d’euros, en concret el total és de 5.459.710,35 euros, unes dades que per a l’equip de govern són històriques “perquè mai el consistori de Nules ha comptat amb un romanent positiu tan quantiós, unes xifres que demostren que sap gestionar”, explica el regidor d’Hisenda, Guillermo Latorre.

Amb tot, el romanent de tresoreria per a despeses generals és de 3.215.817,18 euros que es preveu destinar a inversions; a més, la quantitat referent al patrimoni municipal del sòl se situarà en unes xifres al voltant del mig milió d’euros. Davant açò, l’alcalde David García, assenyala que “amb aquestes dades l’ajuntament pot disposar de més de tres milions d’euros que es destinaran principalment a inversions amb actuacions de millora per al municipi, per tant ens reunirem amb els diferents grups municipals per consensuar projectes per a així portar al ple les propostes per a la seua aprovació”.

A més, s’ha aconseguit, per segon any consecutiu, que els proveïdors cobren tots abans de finalitzar l’any, de manera que l’import de les factures pendents de pagament al finalitzar l’any 2022 és de zero euros. Així mateix, se segueix baixant l’endeutament i s’espera que al tancar l’actual exercici 2023 arribe al 6,07 %.

Des de l’ajuntament es vol destacar, a més, l’esforç portat a terme pels departaments d’Intervenció i de Tresoreria, i també la gestió econòmica realitzada en aquesta legislatura que no sols s’ha reflectit en el romanent positiu “sense deixar de fer coses” també en la reducció del període mitja de pagament a proveïdors (PMP) que s’ha reduït considerablement.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari