Nules comença el cicle 'Divendres pedagògics'

Nules comença el cicle 'Divendres pedagògics'
14/02/2024 -

Nules albergarà a partir d’aquesta setmana el cicle Divendres Pedagògics, amb una programació gratuïta que tindrà lloc els dies 16 de febrer, 22 de març, 26 d’abril i 24 de maig, i amb la qual es vol apropar a famílies i docents diferents temàtiques relacionades amb el món de l’educació.

En aquest sentit, divendres, 16 de febrer, a les 18 hores tindrà lloc al saló d’actes de la Caixa Rural de Nules la primera d’aquestes xerrades que versarà sobre “La salut mental en l’adolescència”, i que serà impartida per Abel Baqueto i Matilde Espinosa. La següent xerrada tindrà lloc divendres, 22 de març, i tractarà sobre l’autoestima i la gestió emocional, amb la ponent Virginia Gandía. Per altra banda, divendres, 26 d’abril, es dedicarà la jornada a la inclusió amb Ana Domenech Vidal i Àngels Ferreres Salvador.

La regidora d’Educació, Rosa Ventura, explica que “el cicle anomenat “Divendres Pedagògics” va nàixer l’any passat amb el propòsit de portar a Nules a grans experts envers els temes escollits, pensant en tot moment que són temàtiques actuals de gran importància per als col·lectius als quals va dirigit com ara les famílies, docents i al públic en general interessat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari