Nules compta ja amb carril bici en tota la primera avinguda de la població marítima

Nules compta ja amb carril bici en tota la primera avinguda de la població marítima
03/07/2022 -

Nules compta ja amb carril bici en tota la primera avinguda de la població marítima, de manera que recentment han finalitzat les actuacions de construcció d’un tram de carril bici nou que discorre per la zona del canal de la Gola direcció Borriana i que serveix d’enllaç i prolongació dels trams actuals.

Cal destacar que amb aquesta actuació el consistori connecta els trams ja existents a la zona de la platja, i completa així tota la primera fila de la zona marítima que discorre entre la Gola fins al carrer de Menorca per l’avinguda de les Illes Columbretes.

La finalitat principal d’aquesta actuació és incrementar l’atractiu turístic i també es busca millorar l’oferta d’oci de caràcter biosaludable amb unes condicions de seguretat d’ús adequades.

“Creiem que amb aquesta actuació Nules disposa d’un tram important de carril bici que permetrà la pràctica de l’esport per tota la primera línia de la zona marítima. De fet, es tracta d’un traçat molt transitat especialment a l’època estival, per aquest motiu existeix gran interés entre la ciutadania a poder fer ús d’aquest carril bici”, comenta l’alcalde, David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari