Nules constitueix una borsa de treball d'encarregat del personal de neteja en edificis públics

Nules constitueix una borsa de treball d'encarregat del personal de neteja en edificis públics
24/01/2022 -

L’Ajuntament de Nules ha convocat el procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball d’encarregat o encarregada del personal de neteja dels edificis públics, per a cobrir possibles contractacions futures per baixes del personal d’aquest servei i per a la provisió de personal, de forma interina, en els supòsits de vacant, substitució o altres necessitats de caràcter temporal.

En concret, amb la constitució d’aquesta borsa es vol cobrir la provisió temporal de vacants o substitucions que afecten la persona encarregada del personal de neteja del consistori, “amb la constitució d’aquesta borsa es podrà contractar temporalment a personal d’aquesta especialitat quan hi haja necessitat”, matisa l’alcalde, David García.

Les persones interessades a participar en el procés selectiu poden presentar la sol·licitud corresponent fins dijous 3 de febrer, i les bases de la convocatòria es troben publicats al portal de transparència de la seu electrònica de l’Ajuntament de Nules www.nules.sedelectronica.es.

Així doncs, el procés selectiu es realitzarà per oposició-concurs. En primer lloc, el personal aspirant haurà de passar per un procés d’oposició que constarà de tres proves d’aptitud obligatòries i eliminatòries que puntuarà fins a un màxim de 20 punts i que s’obtindran mitjançant un qüestionari de 25 preguntes tipus test sobre diferents coneixements teòrics, un exercici pràctic, i d’una prova psicotècnica.

Per altra banda, en la fase del concurs, que tindrà un valor màxim de 8 punts el tribunal tindrà en compte els mèrits relacionats amb l’experiència professional prèvia, les titulacions oficials, els cursos específics o els coneixements del valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari