Nules comptarà a partir de dilluns amb novetats en el servei de transport urbà

Hi haurà servei d’autobús a les platges en horari de vesprada durant tot l’any

Nules comptarà a partir de dilluns amb novetats en el servei de transport urbà
28/02/2021 -

Dilluns, 1 de març, entrarà en funcionament el nou servei de transport urbà amb novetats per a les persones usuàries. Es tracta de millores que portarà a terme l’empresa Massabus, com a nova adjudicatària d’aquest servei.

Així doncs, entre les novetats cal assenyalar, entre altres, l’ampliació del servei de transport urbà a la població marítima amb horari de vesprada també en els mesos d’hivern. A més, als mesos de juny i de setembre hi haurà servei especial d’autobús per als escolars que estiguin residint a la zona marítima; i el “Dia sense cotxe” el servei serà gratuït per a les persones usuàries que l’utilitzen en eixa jornada.

La regidora de Transport, M. José Esteban, comenta al respecte que “amb aquesta nova contractació del servei de transport urbà s’ha volgut introduir millores per a facilitar el seu ús tant al veïnat de Nules, de Mascarell com de la població marítima. En aquest sentit, hi haurà servei de transport urbà a les platges també per les vesprades durant tot l’any”.

Amb tot, els nous horaris d’hivern estaran en vigor fins al pròxim 31 de maig i, com sempre, el servei es prestarà de dilluns a divendres a les parades habituals. Els horaris es poden consultar al web i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari