Nules comptarà amb un nou Taller d'Ocupació

Nules comptarà amb un nou Taller d'Ocupació
22/09/2021 -

Nules comptarà aviat amb un nou Taller d’Ocupació amb el que es vol millorar l’ocupació de les persones desocupades del municipi. Així doncs, d’aquest taller es podran beneficiar 30 persones aturades per un període d’un any.

El Taller d’Ocupació Nules VII compta amb una subvenció de 724.075,20 euros de la Generalitat Valenciana mitjançant el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA), i amb tres mòduls de les especialitats d’obra, fusteria i de jardineria “amb aquesta ajuda que ens han concedit es podrà desenvolupar aquest taller en el qual les persones contractades podran participar en tres especialitats formatives, per tant el més important per a formar part del procés selectiu és estar inscrit com a demandant en l’Oficina d’Ocupació de l’Espai Labora”, explica la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

De manera que, entre els requisits per a poder participar en aquest procés selectiu es troba l’edat, ja que la persona sol·licitant ha de tindre 18 anys o més; cal estar inscrit com a demandant o de millora d’ocupació en l’Oficina d’Ocupació i en situació de desocupació en el moment del començament del projecte; a més de sol·licitar a l’Espai Labora de la Vall d’Uixó la participació com a candidat en el procés selectiu per al Taller d’Ocupació Nules VII.

“Aquest procés selectiu es preveu que es pose en marxa el pròxim mes d’octubre, per tant totes aquelles persones interessades deuen complir amb aquests requisits”, matisa Ventura.

Amb tot, cadascuna de les especialitats formatives comptarà amb 10 alumnes que tindran un contracte per a la formació i l’aprenentatge pel qual rebran el salari mínim interprofessional i un certificat de professionalitat al finalitzar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari