Nules comptarà amb el seu primera Sender Blau a la platja Les Marines

Nules comptarà amb el seu primera Sender Blau a la platja Les Marines
12/04/2022 -

La platja de les Marines de Nules comptarà amb un sender blau, donat que l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), entitat que atorga aquests guardons, ha aprovat recentment el projecte presentat per l’Ajuntament de Nules.

En aquest sentit, amb l’obtenció del sender blau es vol reconéixer l’esforç de l’Ajuntament de Nules en mantindre la qualitat i cura d’aquest entorn amb la realització de tasques i activitats per a la seua conservació i posada en valor.

Amb tot, la regidora de Platges, M. José Esteban, mostra la seua satisfacció per haver rebut aquesta aprovació, “han sigut anys de treball important, en concret començarem a treballar en aquest projecte a principis d’aquesta legislatura. De fet, és el primer pas perquè les nostres platges compten amb el seu primer sender blau. Ara anem a seguir treballant perquè aquest projecte siga una realitat com més aviat millor, de manera que, el consistori portarà a terme totes les actuacions requerides per poder tenir la concessió definitiva del sender blau”.

El Sender Blau contribueix a reconéixer els serveis mediambientals i culturals que el municipi de Nules presta al conjunt de la ciutadania, i es tracta, a més, d’un recurs valuós per a la interpretació ambiental, el gaudi de la natura i la realització d’activitats esportives i d’oci a l’aire lliure.

Cal assenyalar que aquest any 2022 s’han guardonat un total de 86 senders blaus, i s’han incorporat huit nous. Per tant, la xarxa compta amb una longitud de 474 quilòmetres distribuïts en 19 províncies.

Per altra banda, cal recordar que la platja de les Marines compta també des de l’any 2019 amb Bandera Blava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari