Nules comptarà també aquest any amb informadors de platja

Les persones interessades s’han d’inscriure a l’oficina Labora de la Vall d’Uixó

Nules comptarà també aquest any amb informadors de platja
06/05/2021 -

Les platges de Nules comptaran, per segon any consecutiu, amb auxiliars de platja encarregats d’informar a les persones usuàries de les mesures preventives davant la Covid-19 durant els mesos estivals, i que portaran a terme, principalment, tasques informatives i de vigilància.

De manera que, entre els requisits per a poder sol·licitar aquesta plaça es troba l’edat menor de 30 anys, tindre el permís de conducció, i el graduat de l’ESO, a més d’estar inscrit al programa de Garantia Juvenil.

Per tant, el contracte que es farà als seleccionats serà de jornada completa, amb una duració d’almenys 3 mesos, entre l’1 de juny i el 30 de setembre.

Cal assenyalar, a més, que enguany seran les corporacions locals les encarregades de gestionar aquesta subvenció que atorga la Generalitat Valenciana per a la contractació d’aquestes persones informadores de platja.

Per tant, les persones interessades s’han d’inscriure a l’oficina Labora de la Vall d’Uixó (964690704) en l’ocupació d’Hostessa Auxiliar d’Informació 44121011.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari