Nules continuarà millorant l'accessibilitat de l'antic ajuntament

Nules continuarà millorant l'accessibilitat de l'antic ajuntament
17/03/2022 -

L’Ajuntament de Nules portarà a terme enguany la segona fase corresponent a la millora de l’accessibilitat de l’antic ajuntament. En concret, es vol fer accessibles els lavabos ubicats a la primera planta de la casa consistorial.

Així doncs, aquesta actuació comptarà amb una subvenció de 23.407,87 euros que la direcció general d’Administració Local ha atorgat a l’Ajuntament de Nules, i que s’emmarca en les ajudes convocades per la Generalitat Valenciana destinades a finançar actuacions a realitzar pels municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana, referides a facilitar l’accessibilitat de les cases consistorials i edificis públics destinats a tercera edat, a persones amb discapacitat o diversitat funcional i a altres usos públics, mitjançant l’eliminació de barreres arquitectòniques.

L’alcalde de Nules, David García, explica que “una de les preocupacions principals d’aquest equip de govern és l’accessibilitat tant del municipi com dels edificis municipals, de fet al llarg tant de l’anterior legislatura com d’aquesta s’han dut a terme diferents actuacions enfocades a millorar l’accessibilitat. Precisament un dels edificis amb més carències era l’antic ajuntament que a hores d’ara es troba condicionat perquè qualsevol persona hi puga accedir sense cap tipus de problema, i en el qual anem a seguir realitzant millores”.

Cal recordar que, l’any 2019 es va realitzar la primera fase amb la instal·lació d’un ascensor que permet l’accés a la primera planta i la remodelació de l’entrada principal amb la construcció d’una rampa i la col·locació d’una porta corredissa.

De fet, aquestes actuacions s’emmarquen en el Pla d’Accessibilitat Municipal en el qual s’inclouen altres millores realitzades en altres edificis municipals com ara el Poliesportiu Municipal o l’edifici de l’antiga Cambra Agrària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari