Nules contractarà 91 persones en l'atur del sector agrari

Nules contractarà 91 persones en l'atur del sector agrari
26/05/2020 -

L’Ajuntament de Nules contractarà a un total de 91 treballadors aturats del règim agrari per a fer diferents tasques relacionades amb la neteja de barrancs, sèquies i realització de tractaments contra la Mosca del Mediterrani en el terme municipal.

De fet, per a poder dur a terme aquesta contractació el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) ha assignat a la Corporació Municipal la quantitat de 166.207,01 euros, “ara anem a tramitar l’expedient sol·licitant les obres i serveis per a poder rebre aquesta subvenció per a fer la contractació que també compta amb aportació municipal”, comenta la regidoria de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

Així doncs, en la primera de les memòries presentades es preveu la neteja de la llera dels barrancs de Torrent i de Randero, de les sèquies existents entre l’AP7 i la línea de Costa, del parc natural municipal l’Estany i les zones verdes, i del canal de la Gola. Per a fer aquestes actuacions es contractarà per un període d’un mes a 55 treballadors.

Per altra banda, es contractarà a 32 persones més també per a fer treballs de neteja de barrancs, sèquies, del parc natural municipal de l’Estany i del canal de la Gola al llarg d’un altre mes.

I per a fer els tractaments contra la Mosca del Mediterrani es contractarà a 4 treballadors aturats del sector agrari que tinguen el carnet de manipulador de plaguicides per un període de tres mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari