Nules contractarà cinc persones aturades amb el programa EMPUJU

Nules contractarà cinc persones aturades amb el programa EMPUJU
14/10/2021 -

L’Ajuntament de Nules està treballant en la posada en marxa del programa EMPUJU 2021 destinat a incentivar la contractació de persones desocupades del municipi menors de 30 anys.

En aquest sentit, es preveu contractar a un total de cinc persones aturades de la localitat que treballaran en l’ajuntament per un període d’un any. Així doncs, els perfils professionals que es van a sol·licitar són una persona amb titulació de Tècnic en Integració Social; altra d’Arquitectura; a més d’una persona titulada en Biblioteconomia amb un nivell alt de coneixements en valencià; també es vol contractar un tècnic AEDL amb titulació de Dret, ADE, o Relacions Laborals; i una persona amb titulació d’Història.

De manera que, les persones interessades a formar part del procés selectiu, que tindrà lloc en les pròximes setmanes, han d’estar inscrites a l’oficina LABORA de la Vall d’Uixó amb el codi corresponent. Així doncs, el codi per al lloc de treball d’Integrador Social és el 37121069, per al d’Arquitecte el 24511016, per al de Bibliotecari el 29121018, el codi per a tècnic AEDL és el 37131014, i per a Historiador el 28221023.

Davant açò, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, comenta que “aquest programa és una oportunitat laboral per a aquelles persones amb formació universitària menors de 30 anys que a hores d’ara no tenen treball, al mateix temps que els permetrà tindre experiència professional en l’àmbit de l’administració local”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari