Nules contractarà a 16 persones aturades mitjançant els programes T'Avalem i Ecovid

Les persones interessades en formar part del procés selectiu han d’inscriure’s a l’oficina LABORA de la Vall d’Uixó fins l’11 de novembre

Nules contractarà a 16 persones aturades mitjançant els programes  T'Avalem i Ecovid
08/11/2021 -

En breu l’Ajuntament de Nules contractarà a un total de 16 persones aturades del municipi per a treballar en dos nous programes, es tracta per una banda del projecte T’Avalem Nules 2021 i per altra del programa anonemat Ecovid.

En concret, es preveu contractar a un total de 10 persones aturades de la localitat per a participar com a alumnat-treballador en el projecte T’Avalem Nules amb el que es podrà accedir al Certificat de Professionalitat de Nivell 2 com a persona Dinamitzadora d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil. Precisament, per a la realització d’aquest projecte el consistori ha rebut una subvenció de la Generalitat Valenciana de 241.358,40 euros.

De manera que, les persones interessades en formar part d’aquest procés selectiu, que tindrà lloc en les pròximes setmanes, han d’estar inscrites a l’oficina Labora de la Vall d’Uixó amb el codi SSCB0209. Així doncs, entre els requisits que han de complir les persones participants està l’edat que va des del 16 als 30 anys; han d’estar desocupades i inscrites en el Pla de Garantia Juvenil; a més per a accedir al certificat de professionalitat han de tenir el Graduat ESO o estudis equivalents.

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules també ha rebut una altra subvenció del Consell de 112.623 euros destinada a la contractació de persones desocupades de més de 30 anys. Així doncs, mitjançant el programa Ecovid, emmarcat en el Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014/2020 de la Comunitat Valenciana, es contractarà a un total de sis persones per a treballar en l’administració local.

Per tant, la selecció es realitzarà mitjançant oferta a Labora, en aquest sentit les persones interessades s’han d’inscriure a l’oficina Labora de la Vall d’Uixó amb els codis corresponent. Amb tot, l’oferta d’ocupació contempla dos tècnics superiors en administració per a diferents departaments municipals amb codi 71211015; una persona de neteja per a la neteja i desinfecció d’edificis i espais públics amb codi 92101050; i tres places de peons generals per a tasques de manteniment general en la brigada municipal amb el codi 97001104.

Totes les persones interessades en participar en el procés selectiu d’aquests dos programes tenen de termini per a inscriu-se fins al pròxim dijous 11 de novembre.

Davant açò, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, assenyala que “una vegada més l’Ajuntament de Nules compta amb ajudes del Consell per a la contractació per un període determinat de persones aturades del municipi, en concret se’ns han concedit 353.981,4 euros mitjançant dos programes diferents dels quals es poden beneficiar persones amb distints perfils amb l’objectiu de millorar la seua ocupabilitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari