Nules contractarà quasi 100 persones desocupades del sector agrari

Nules contractarà quasi 100 persones desocupades del sector agrari
03/06/2021 -

L’Ajuntament de Nules contractarà a un total de 96 treballadors aturats del règim agrari per a fer diferents tasques relacionades amb la neteja de barrancs, sèquies i realització de tractaments contra la Mosca del Mediterrani en el terme municipal.

De fet, per a poder dur a terme aquesta contractació el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) ha assignat a la Corporació Municipal la quantitat de 176.995,39 euros, “a més d’aquesta subvenció també comptem amb una aportació municipal de 5.186,61 euros. De manera que, es podran beneficiar d’aquestes ajudes un total de 96 persones aturades del sector agrari”, comenta la regidoria de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

Així doncs, amb la contractació de quatre persones es portaran a terme tractaments contra la Mosca del Mediterrani per un període de tres mesos, de juliol a setembre.

Es preveu també la neteja dels barrancs de Torrent i de Randero, de les sèquies, del parc natural municipal l’Estany i les zones verdes, i del canal de la Gola. Per a fer aquestes actuacions es contractarà per al període del mes de juliol a 56 treballadors.

Per altra banda, es contractarà a 36 persones més també per a fer treballs de neteja de barrancs, sèquies, del parc natural municipal de l’Estany i del canal de la Gola al llarg del mes d’agost.

Per tant, totes les persones interessades poden informar-se, durant el mes de juny, al departament de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari