Nules es converteix en un aparador artístic i cultural amb la Nit de l'Art

Nules es converteix en un aparador artístic i cultural amb la Nit de l'Art
29/04/2022 -

Els carrers i els principals enclavaments patrimonials de Nules serviran d’aparador d’artistes locals i provincials que es trobaran a aquest municipi el pròxim dissabte, 7 de maig, per a participar en la Nit de l’Art a Nules.

Aquesta nova iniciativa de l’Ajuntament de Nules s’ha presentat hui per la regidora de Cultura, M. José Esteban, i la promotora del projecte, Ivonne Bacas, les quals han estat acompanyades d’alguns dels artistes locals i representants d’associacions culturals que hi participen com ara l’escultor, Jacinto Domínguez; la pintora Rosa Rovira; la professora i pintora, Sole Mechó; el raper Alfons Pérez, també conegut com Malparlat; o Josep Romero, membre de l’Associació Cultural la Corretjola.

De fet, la regidora ha volgut assenyalar que “l’objectiu d’aquesta iniciativa és omplir la població d’art i de cultura, i que es convertisca en un referent per a la resta de poblacions de la província de Castelló”.

D’aquesta manera, la jornada que començarà a les 10 del matí i finalitzarà a la nit agruparà un ampli ventall d’oferta cultural i artística en què les persones visitants podran gaudir, entre d’altres, de curtmetratges al Teatre Alcázar; presentacions de llibres; tallers de literatura i de poesia; recitals de poesia a l’IES Gilabert de Centelles; exposicions i tallers de pintura a l’aire lliure; visites guiades als principals enclavaments patrimonials de la localitat; actuacions de dansa; actuacions musicals i una cercavila de hip-hop a la que seguirà l’actuació de Malparlat. A més, es podrà visitar el Jardí Botànic “Francisco Beltrán Bigorra” que estarà amenitzat amb música ambientada a la natura.

Amb tot, l’art en les seues diferents expressions prendrà els carrers de Nules al llarg de tota aquesta jornada. En definitiva, tots els artistes presents han coincidit a assenyalar que “Nules compta amb un ric patrimoni i amb llocs privilegiats per a acollir tota aquesta oferta cultural”.

La Nit de l’Art a Nules compta també amb la col·laboració de diferents associacions, col·lectius i del comerç local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari